gimnastic-banner-the-beat-challenge

8 medalles als Campionats d’Espanya de Circuit

Primera posició del medaller pel Nàstic amb 5 ors i 3 plates

La secció de patinatge en línia del Gimnàstic de Tarragona continua superant-se en les competicions que hi participa. Aquest cap de setmana, en una de les grans cites nacionals de patinatge de velocitat, el Campionat d’Espanya de Circuit en categories infantil i juvenil i també la Copa d’Espanya aleví.

En la cita celebrada a Pamplona sota la pluja i amb la presència superior als 200 participants de tots els indrets de l’Estat, el Nàstic va competir amb 6 patinadors que van sumar 8 medalles per a l’entitat. Aquests magnífics resultats, amb 5 ors i 3 plates, han permès que per primer cop el Nàstic sigui el primer club al medaller de la competició.

Ona Rodríguez, en categoria infantil, va imposar-se en quasi totes les distàncies que va córrer. Els 100 m esprint, la volta esprint, 5000m punts i el 8000m eliminació, assolint tres ors i una plata, a causa d’una caiguda en la darrera prova quan anava líder, de la qual va aconseguir remuntar i creuar la meta en la segona posició.

L’alevina Paula Espín va assolir dues plates en la volta esprint i el 1500 línia, i un or al 3000 punts.

Mentre que la gran sorpresa del cap de setmana va ser Lluc Noguès, que després d’unes marques discretes en la jornada de dissabte en el seu primer estatal, diumenge va assolir l’or a la cursa dels 3000 punts.

Aquest palmarès ha posicionat a Ona Rodríguez com a màxima medallista de tota la competició i al Nàstic com triomfador, posicionant-se primer en el medaller. Representant al Nàstic també hi van participar Pau Ocaña, Ivet Cano i Diego València.

gimnastic-ucrania