gimnastic-banner-the-beat-challenge

8 podis en la primera competició nacional de la temporada

3 ors, 2 plates i 3 bronzes a Arganda del Rey

La secció de patinatge en línia del Club Gimnàstic de Tarragona inicia el curs esportiu a nivell nacional amb magnífics resultats en el trofeu “Els Pingüinos”, celebrat a Arganda del Rey.

La cita del passat cap de setmana ha servit per sumar 3 medalles d’or, 2 de plata i 3 de bronze el la competició que ha donat el tret de sortida a la nova normalitat esportiva en la disciplina del patinatge de velocitat.

La infantil Ona Rodríguez va assolir els tres ors en les tres curses disputades; 3000 punts, 1000 esprint i 5000 eliminació, seguida de la seva companya Carla Plana, que va fer dues plates a la de 3000 punts i 5000 eliminació.

Per la seva banda, el també infantil Pau Ocaña, va assolir tres bronzes en les proves disputades. A més dels tres medallistes, el Nàstic també va estar representant per la patinadora Myriam Lazkoz; tots ells acompanyats per l’entrenadora Alexandra Palos.

La competició continuarà en la segona jornada, que es disputarà aquest cap de setmana, i s’obtindran els resultats finals. Els esportistes i tècnics es mostren satisfets dels primers resultats en aquesta tornada a la competició, desitjant que tots els campionats del calendari anual es puguin celebrar tot i les mesures COVID.

gimnastic-ucrania