gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comunicat oficial del Gimnàstic de Tarragona, 30/06/2022

Jugadors que finalitzen la relació laboral amb l’entitat a 30 de juny de 2022

El Gimnàstic de Tarragona informa que avui, dijous 30 de juny de 2022, finalitza oficialment la temporada 2021-2022. Un total de tretze jugadors del primer equip acaben la seva relació contractual amb l’entitat grana, quedant lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.

D’aquests, quatre tenen opcions de continuar després que el Gimnàstic de Tarragona els hi hagi presentat l’oferta formal de renovació. Es tracta del capità Joan Oriol, el porter Manu García i els defenses Alex Quintanilla i Marc Trilles.

Per la seva part, sis jugadors no continuaran defensant la samarreta grana la campanya 2022-2023 després d’expirar els seus contractes. Es tracta de Gonzi, Javier Ribelles, Fran Carbia, Aythami Artiles, Edgar Hernández i Karim L’Koucha. Mentre que Juan Becerra, Dani Romera i Jannick Buyla finalitzen la cessió de drets i tornen als seus respectius clubs: RCD Espanyol, SD Ponferradina i Real Zaragoza.

D’altra banda, cinc jugadors tornen a Tarragona per defensar els interessos del primer equip la propera temporada a Primera RFEF. Es tracta d’Andrei Lupu, Cheikh Kane, Oscar Sanz, Pedro Martín i Pol Ballesteros. Tots ells finalitzen les cessions als respectius clubs i s’uniran a la disciplina grana el proper 18 de juliol, data d’inici de la pretemporada.

El Gimnàstic de Tarragona agraeix a tots els jugadors la tasca desenvolupada professionalment durant aquest curs esportiu 2021-2022 i els hi desitja la millor de les sorts en el seu futur més immediat, tant a nivell personal com professional.

gimnastic-ucrania