gimnastic-banner-the-beat-challenge

9 jugadors del filial participaran en la pretemporada del primer equip

Demà a la tarda s’inicia oficial la pretemporada 2018-2019 del Gimnàstic de Tarragona. Els noves joves del planter grana podran demostrar el seu talent en el període de preparació estival.

Demà a la tarda s’inicia oficial la pretemporada 2018-2019 del Gimnàstic de Tarragona. Els nou joves del planter grana podran demostrar el seu talent en el període de preparació estival.

Per a aquesta pretemporada, el tècnic Jose Antonio Gordillo comptarà amb els jugadors del primer equip, incloent els que han finalitzat les respectives cessions a altres clubs, i també amb molts jugadors joves de La Pobla que tenen una gran projecció de futur. Les sessions de treball es realitzaran al Complex Esportiu Futbol Salou durant aquest tres primeres setmanes. El primer entrenament, demà, dilluns 9 de juliol, a partir de les 18.30 hores.

Entre els joves que s’incorporen a la disciplina del primer equip, cal destacar a Pol Valentín i Roger Brugué. Els dos futbolistes, que ja van debutar en partit oficial el passat curs esportiu 2017-2018, passen a formar part de la primera plantilla per aquesta nova temporada. Mentre que set joves més, que aquest any formaran part de l’equip del CF Pobla de Mafumet, podran aprendre al costat dels seus referents durant aquestes primeres setmanes d’entrenaments.

Els joves cridats per Jose Antonio Gordillo són Arturo Cordero, Salva Ferré, Roger Figueras, Iván de Nova, Oscar Sanz, Pol Prats i Ralph Tchaptchet.

gimnastic-ucrania