gimnastic-banner-the-beat-challenge

9 pòdiums als Jocs Escolars (Patinatge de velocitat)

El Nàstic ha aconseguit finalment un total de 9 pòdiums en els Jocs Escolars de Patinatge de Velocitat del Prat de Llobregat, que van finalitzar aquest cap de setmana.

Pel que fa als federats, Jan Schmintz va ser campió en categoria juvenil. Omar Forcadell va guanyar en júnior, i Alexandra Palos va aconseguir una segona posició en categoria màster.

Per altra banda, Sam Anguera va acabar com a subcampió de Promoció A. A més, en Promoció C, dos grana van quedar primers, Ester Antón en femení i José Martínez en masculí. En Promoció D, Alba Oyonate va quedar primera; Júlia Juncosa, tercera i Núria Hernández, quarta. Finalment, en la promoció E, Yolanda Ortiz va acabar com a campiona.

A més d’ells, també van participar Enric Ros, Ruben Martín, Judith Peñas, Victor Jordà, Joel Martín, Oriol Foix, Gerard Ros i Xènia Foix en categories federades. Pel que fa a les de Promoció, altres participants van ser: Ainoa Martin, Adriana d'Andrade, Noa Iglesias, Ona Rodriguez, Jana Anuera, Carla Farré, Maier Torruella, Marina Antón, Isaac Anguera, Mar Hernandez, Gonzalo di Paolo, Maria Garcia i Carla Peiró.

gimnastic-ucrania