gimnastic-banner-the-beat-challenge

Josep Maria Andreu fa un pas al costat i deixa la presidència de la SAE

“Ha estat un honor presidir el club”

Josep Maria Andreu i Prats ha anunciat que després de 12 anys com a president, en aquesta segona etapa, fa un pas al costat i no continuarà com a màxim representant del Gimnàstic de Tarragona, SAD.

Andreu ha explicat els detalls d’aquesta decisió, especialment personals, ja que “era una decisió consensuada amb la família, presa fa setmanes”. Durant aquests anys, afirma que “m’he sentit una persona molt estimada però el que va passar dissabte va ser surrealista i no ens ho mereixem la gent del Nàstic”.

Després de dues etapes com a president, del 2002 al 2006 i del 2012 al 2024, Josep Maria Andreu ha aconseguit 2 ascensos a Segona Divisió i l’històric ascens a Primera Divisió l’any 2006. A banda d’aquestes fites esportives, també cal destacar l’apartat econòmic; en la primera etapa va deixar l’entitat amb romanent i a la màxima categoria; mentre que a la segona, es va eixugar el deute superior als 8 M d’€ i una pena màxima errada va impedir repetir l’ascens a Primera Divisió. A més cal destacar que l’entitat compta amb més de 7.500 socis, incrementant-se progressivament l’assistència al Nou Estadi Costa Daurada i amb un públic cada cop més jove. Entre els èxits assolits, menció especial al “millor equip de la història del Nàstic”, el Nàstic Genuine, engegant un projecte social i esportiu conegut internacionalment com LALIGA GENUINE que ja ha disputat sis temporades i compta amb la participació dels millors clubs de l’Estat.

En el seu discurs, Andreu ha volgut agrair la tasca de jugadors i tècnics per la gran temporada i menció especial “pel suport del consell d’administració, treballadors, premsa, els quatre alcaldes de la ciutat i, sobretot, a la família.”

Andreu ha explicat el que va succeir dissabte en la final del play-off d’ascens davant el Málaga CF i, juntament amb el conseller i advocat Antoine Jordà, s’han explicat els motius de la demanda i les línies a seguir per part del Gimnàstic de Tarragona, SAD en aquest cas.

L’acte ha finalitzat amb una emotiva ovació per part de tots els assistents: família, consellers, treballadors i mitjans de comunicació. A la sortida, la penya Orgull Grana ha reconegut la seva trajectòria entre llum i crits d’ànim.

Consulta el missatge de comiat de Josep Maria Andreu

gimnastic-ucrania