gimnastic-banner-the-beat-challenge

Xavi Vilagut, nou entrenador del Juvenil A

El tècnic Xavi Vilagut serà l’encarregat de dirigir el Juvenil A 2024-2025 en categoria Divisió d’Honor. El nou entrenador grana inicia una nova etapa al capdavant d’un staff tècnic amb l’objectiu de formar jugadors del Planter Grana i continuar amb la progressió esportiva del darrer curs.

En la seva trajectòria a les banquetes, Xavi Vilagut (Vilanova i la Geltrú, 1982) arriba a Tarragona després d’aconseguir l’ascens del CF Vilanova a la Lliga Elit. Anteriorment també va dirigir al CF Cubelles durant sis temporades i amb un ascens de categoria.

El cos tècnic encapçalat per Xavi Vilagut estarà format per Joan Castelló (2n entrenador), Javier Sánchez (preparador físic), Manolo Montoro (delegat) i Javier Rojo (analista).

Per aquest inici de pretemporada 24-25, programat per demà a les 18 h, a la Ciutat Esportiva Gimnàstic de Tarragona, està previst la participació del següents joves jugadors:

Porters
Marc Tamargo, Nahuel i Curto.

Defenses
Marc Moreno, Enric Pujol, Pol Barceló, Eric Mora, Pol Ferrer, Oriol Subirats i Iker Adell.

Migcampistes
Guillem Parisi, Agus Gutierrez, Raya, Beamuz, Ubai Cardona i Alves.

Davanters
Dani Romero, Joel Garrofe, Nico Betancourt, Edward Wester, Tura (lesionat), Hugo Sardina (lesionat) i Pol Lecha.

També hi haurà diferents jugadors a prova com són Pachón, Hugo Revert, Bandgoujou, Mike Santillan, Ernesto Vides i Jan Aparicio. A més, en aquesta pretemporada hi participaran alguns jugadors del Juvenil B.

gimnastic-ucrania