gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comunicat oficial 27/08/2024

Per un curs de fair play i respecte entre aficions

L’Agrupación Deportiva Ceuta Fútbol Club i el Gimnàstic de Tarragona, coincidint amb l’inici d’aquest nou curs esportiu, expressen el desig de gaudir dels respectius equips des del màxim respecte a tots els protagonistes d’aquest meravellós esport anomenat futbol.

Tots dos clubs advoquen per mostrar la màxima responsabilitat, respecte i esportivitat a través d’una pràctica esportiva positiva cap a les aficions rivals, ja sigui abans, durant i al final de cadascun dels partits.

A més, intentem incentivar a tots els nostres abonats i aficionats a ser exemple de cordialitat, com així ha estat durant tota la nostra història, defensant els nostres colors amb honor i animant els nostres jugadors.

L’Agrupación Deportiva Ceuta Fútbol Club i el Gimnàstic de Tarragona i agraeixen per endavant la col·laboració de tots perquè regni l’harmonia al futbol i la pilota sigui el protagonista de les futures alegries col·lectives.

Les dues entitats, amb el Sr. Luhay Hamido com a president de l’Agrupación Deportiva Ceuta Fútbol Club i el Sr. Lluís Fàbregas com a nou màxim dirigent del Gimnàstic de Tarragona, volen passar full als fets aïllats esdevinguts en el recent play-off d’ascens i que van ser condemnats, ja que consideren que “els actes d’una minoria no representen tota la massa social que compon cada club ni tampoc poden tacar la seva imatge”.

gimnastic-ucrania