gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic – Sestao River, també en pantalla gegant

T’esperem aquest diumenge, a partir de les 17 h, al camp annex

El Gimnàstic de Tarragona informa a tots els seus socis i aficionats que repetirà novament la pantalla gegant per presenciar en directe el segon partit de la temporada. El camp de gespa artificial de les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada serà novament l’espai on s’habilitarà la pantalla.

El Gimnàstic de Tarragona reactiva de nou aquesta iniciativa per a que tots els nastiquers i nastiqueres tinguin un punt de referència per seguir a l’equip en el que serà el segon partit del curs al Nou Estadi Costa Daurada a porta tancada.

A partir de les 17 h d’aquest diumenge, 1 de setembre, s’obriran les portes i el servei de bar al mateix camp de gespa artificial. L’accés es realitzarà pel pàrquing de terra que s’habilita les jornades de partit, únicament es podrà accedir amb ampolles d’aigua i també es podran portar cadires o similars.

S’informa que el punt d’atenció al soci estarà tancat per aquest partit. Recordem que l’enfrontament davant el conjunt basc, corresponent a la jornada 2, arrencarà a les 18 hores i es disputarà a porta tancada.

gimnastic-ucrania