gimnastic-banner-the-beat-challenge

Biel Vicens, nou jugador grana 24/25

Cedit pel FC Barcelona fins a 30 de juny

El Gimnàstic de Tarragona i el FC Barcelona signen l’acord de cessió de Biel Vicens Ponsatí (Palamós, 26 de juliol de 2004) fins a 30 de juny de 2025.

El futbolista es va formar futbolísticament a les categories inferiors del Palamós CF i posteriorment a les del Girona FC. L’any 2018 es va incorporar al Cadet A blaugrana, passant pel Juvenil A i debutant amb el Barça Atlètic en el tram final de la temporada 2022-2023.

Biel aportarà polivalència a l’esquema tàctica de Dani Vidal, ja que pot ocupar múltiples posicions. A zona de mitjos es mostra com un futbolista versàtil, en qualsevol de les demarcacions, sumant capacitat tècnica amb la pilota controlada i una bona visió de joc. Aquestes mateixes característiques també es perllonguen jugant de lateral, tant en el perfil dret com esquerre.

El jugador català es sumarà al primer equip del Nàstic en la sessió programada per demà, dissabte, a les 9 hores, a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. En els propers dies s’anunciarà la data de la presentació oficial com a nou jugador grana.

gimnastic-ucrania