gimnastic-banner-the-beat-challenge

A pel quart autobús!

La Federació de Penyes ja ha omplert tres autobusos per anar aquest dissabte al Mini Estadi. Les inscripcions continuen obertes pels aficionats que vulguin acompanyar i animar a l'equip davant el filial blaugrana. Tots aquells que encara no s'hagin apuntat, ho podran fer fins demà a les 18:00h. a la Federació de Penyes o a la Botiga del Nàstic, situada a la Avinguda Catalunya.

El Nàstic ofereix als seus aficionats tres packs diferents per poder acompanyar l'equip al Mini Estadi del Futbol Club Barcelona. D'aquesta manera tothom que ho vulgui pot adquirir el viatge sencer per 20€. Aquesta oferta inclou l'autocar (amb sortida des del Petit Tarraco i des de l'estadi), l'entrada i una samarreta commemorativa del 125 aniversari. (Aquest pack es podrà adquirir tant a la Federació com a la botiga). El segon pack, que val 12€, inclou l'entrada i la samarreta commemorativa. Finalment, i per només 5€, tots aquells que ho vulguin poden comprar la seva entrada. (El segon i el tercer pack només es podran comprar a la Federació de Penyes).

Aquests preus només es poden trobar fent la compra a través del Gimnàstic de Tarragona SAD (a la Federació de Penyes cada tarda de 18 a 20h i a la Botiga del Nàstic de 10 a 13:30h. i de 17 a 20:30h.).

gimnastic-ucrania