gimnastic-banner-the-beat-challenge

A punt per compartir i competir en la 3a Fase de LALIGA GENUINE 23/24

Un total de 22 equips jugaran a la Ciudad Deportiva Javier Pérez del CD Tenerife

El Nàstic Genuine ja està preparat per disputar la tercera i penúltima fase de LALIGA GENUINE 2023-2024. L’equip va realitzar l’últim entrenament ahir, dilluns, al camp annex al Nou Estadi Costa Daurada.

El divendres l’expedició grana volarà fins a Santa Cruz de Tenerife i al vespre participarà en l’acte inaugural. Els camps de les instal·lacions del conjunt insular, que exercirà com amfitrió, seran els escenaris on es disputaran un total de 33 partits durant el cap de setmana.

Aquesta tercera fase s’ha dividit en dos seus, la de Tenerife, que es jugarà el 13 i 14 d’abril; i la del cap de setmana a Burgos, de l’11 i 12 de maig.

Els 16 jugadors convocats per Rafel Magrinyà són: Ernesto Duarte, Dídac Bosques, Jose Antonio Mateu, Marc Rodríguez, Joan Josep Gonzales, Martí Díaz, Sergi Camprubí, Aaron Cortés, Oriol Clavaguera, Lucia Fernández, Vània Garcia, Kevin Gutiérrez, Dídac Chàfer, Miguel Ruiz, Aaron Oya i Jordi Rofes. En l’apartat tècnic, Rafel Magrinyà tindrà l’acompanyament de Jordi Gornals, Santiago Giner i Lorena Sánchez.

Els partits es jugaran dissabte, en horari de matí i tarda, i diumenge al matí. El Nàstic Genuine disputarà els següents enfrontaments:

Dissabte, 13 d’abril, a les 12 hores: Nàstic – UD Almería (camp 3)
Dissabte, 13 d’abril, a les 17.30 hores: Fundació Barça – Nàstic (camp 4)
Diumenge, 14 d’abril, a les 10.30 hores: Nàstic – CA Osasuna (camp 2)

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania