Acaba la temporada de patinatge de velocitat amb grans resultats per la secció

Aquest dissabte s'ha cel·lebrat a València la final de la lliga intercomunitats i el Trofeu Ciudad del Turia de Patinatge de velocitat. Les curses es van cel·lebrar al patinòdrom de la Verge del Carme-Beteró, un circuit de 200 metres que va fer gaudir a tots els patinadors de les curses, la majoria d'elles ràpides i de distàncies curtes.

Es van concentrar a València els millors patinadors del país.

La interlliga és un competició que es cel·lebra a les comunitats de Madrid, Catalunya, València i Aragó i on es compuntuen les puntuacions de les quatre jornades. Recordem que aquest any el torneig català es va cel·lebrar a Tarragona durant dos dies i va ser organitzat pel Nàstic.

La proba de València era l 'ultima de la interlliga i per altre banda també es podia puntuar per al trofeig Ciudad del Turia.

Per part del Nàstic han participat a la interlliga els corredors juvenils Iñaki Jambrina i Jan Schmitz , Aina Blanca en categoría benjamí, l'aleví Enric Rosí i el també benjamí Gerard Ros. En el trofeu van participar també Elena Adserà i Silvia Adserà en categoría benjamí i Omar Forcadell en categoría junior.

Per la seva banda, l'entrenadora Alexandra Palos, que competeix en categoría màster30, i que porta acumulant un bon palmarés durant tota la temporada, va assolir la segona posició en el trofeu fent una cursa de 5.000 m puntuació,  i es va proclamar campiona de la interlliga de comunitats, tancant així una magnifica temporada.

Per altra banda els corredors de la base també van fer bones curses tot i no assolir  primeres posicions. Cal destacar la patinadora Aina Blanca, que va estar a punt de classificar en les semifinals de la cursa de 200 m i no ho va fer per una milèssima de segon.

Així doncs, la secció tanca la seva primera temporada amb patinadors federats amb bons resultats i amb molta il·lusió per arrencar la propera.