gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acadèmies de futbol dels EUA s’interessen per la metodologia del Planter Grana

El Gimnàstic de Tarragona ha rebut aquest dijous a un grup de directius d’acadèmies de futbol dels Estats Units, que han volgut conèixer de primera mà la metodologia de treball del futbol base del club.

El Gimnàstic de Tarragona ha rebut aquest dijous a un grup de directius d’acadèmies de futbol dels Estats Units, que han volgut conèixer de primera mà la metodologia de treball del futbol base del club. Vuit directius vinculats a associacions esportives de Virginia i Maryland han fet un recorregut per les instal·lacions i han conegut els sistemes de treball del Planter Grana, acompanyats pel responsable de màrqueting i patrocinis, José María Andreu Solé, el directiu, Jordi Gornals, i el coordinador del futbol base, Jordi Guillén.

Després de fer la visita a les instal·lacions, els dirigents americans han conegut els detalls més importants de la ciutat de Tarragona, el Nàstic i el futbol base a partir d’una xerrada feta per Jordi Gornals. El directiu grana ha situat la ciutat, ha fet un repàs de la història general del club i posteriorment ha detallat l’estructura del Planter Grana, els sistemes de treball i els projectes de futur. Per acabar també ha explicat el projecte Nàstic Genuine, que ha servit per la creació de LaLiga Genuine Santander.

D’aquesta manera, el club amplia els vincles internacionals i continua amb el desenvolupament de la expansió de la Marca Nàstic, a banda d’intercanviar coneixements amb aquestes acadèmies dels Estats Units.

gimnastic-ucrania