gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acompanya el Nàstic a Ferrol!

El Gimnàstic de Tarragona i la Federació de Penyes posen a disposició dels socis i aficionats del Nàstic el desplaçament a Ferrol per tal d'acompanyar l'equip en el partit de tornada de la primera eliminatòria de la fase d'ascens.

El paquet per anar a Galicia inclou el desplaçament en autobús, un sopar pícnic en ruta gentilesa de Fleca Flaqué, l'entrada i la nit d'hotel de dissabte amb esmorzar inclòs. El preu del paquet és de 90 euros per persona en habitació doble, o de 95 euros per persona en habitació individual. L'allotjament serà a l'Hotel Rialta d'A Coruña.

La sortida es realitzarà el divendres 23 a les 21:45 des de la Plaça Imperial Tarraco i a les 22h des del Nou Estadi. Es preveu l'arribada a A Coruña sobre les 11h.

La tornada s'efectuarà diumenge 25 a les 10h, amb hora prevista d'arribada a Tarragona sobre les 12h de la nit.

Tots els que adquireixin el paquet rebran una entrada per veure el proper partit del Nàstic a casa, en cas que es superi l'eliminatòria davant del Racing de Ferrol.

El club ha valorat la opció de contractar un vol charter però finalment ha desestimat aquesta opció per motius econòmics. Es recorda a tots aquells aficionats que vulguin desplaçar-se en avió fins A Coruña, que disposen de vols regulars per anar pel seu compte.

Tots els interessats ja us podeu adreçar a partir d'avui i fins dijous a les oficines de la Federació de Penyes, al Pavelló del Nàstic. L'horari és de dilluns a divendres de 18h a 20h.

gimnastic-ucrania