gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord amb la Fundació Rosa Maria Vivar i el Centre Terapèutic per a l’Alzheimer

Nou conveni de col·laboració per impulsar accions conjuntes

El Gimnàstic de Tarragona i la Fundació Rosa Maria Vivar han segellat aquesta unió per anar de la mà en clau de present i també de futur en diferents accions socials.

El president grana, el Sr. Josep Maria Andreu, i la presidenta de la Fundació Rosa Maria Vivar, la Sra. Margarita Oliva, han estat els encarregats de signar la col·laboració a les instal·lacions del Nou Estadi.

Amb aquesta nova acció està previst que les dues entitats treballin conjuntament compartint sinergies i impulsant accions de territori de caire social i solidari; totes elles amb l’objectiu de facilitar els serveis i el benestar de les persones que malauradament tenen la malaltia d’Alzheimer al Camp de Tarragona, la raó altruista de la Fundació Rosa Maria Vivar, així com el nou centre que ha impulsat Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria.

Actualment, entre les moltes tasques que es generen, el Centre Terapèutic distribueix ajuts de la Generalitat de Catalunya que subvencionen les places i posen a disposició un transport porta a porta per a tots aquells usuaris del Camp de Tarragona. També cal destacar la importància en facilitar un espai i instal·lacions excel·lents per al tractament no farmacològic a les persones afectades per l’Alzheimer, basat en les teràpies més innovadores per l’estimulació cognitiva.

La Fundació Rosa Maria Vivar també ofereix un espai online on totes les persones poden fer la seva aportació solidària per aquesta gran causa i així contribuir en fer realitat nous serveis per tots els usuaris. Fes la teva donació aquí.

 

gimnastic-ucrania