gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord de col·laboració amb el Consolat General del Regne de Marroc a Tarragona

S’impulsaran diverses accions, entre elles un partit amistós del femení grana

El Gimnàstic de Tarragona i el Consolat General del Regne de Marroc a Tarragona han arribat a un acord de col·laboració per desenvolupar accions socials i esportives durant la nova temporada 2022-2023.

L’activitat programada estrella serà el partit amistós que disputarà l’equip femení del Nàstic davant un combinat de jugadores marroquines residents a Catalunya.

Aquesta unió s’ha oficialitzat a la sala presidencial del Nou Estadi Costa Daurada i ha comptat amb la participació de la Cònsol del Regne de Marroc a Tarragona, Saloua Bichri; i el director tècnic de la selecció marroquina a Catalunya, Charaf Eddine.

Per la seva banda, el Nàstic ha estat representat pel seu president, Josep Maria Andreu; la consellera encarregada de l’equip femení, Irene Mallol; el director del Planter Grana, Sergi Parés; i el coordinador del femení, Adrián Rosales. A més de la presència del president del Rotary Club Hispano Marroquí, Ricard Checa, encarregat d’establir les relacions institucionals entre ambdues entitats.

gimnastic-ucrania