gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord de col·laboració entre Viamed Monegal i Nàstic

Nou proveïdor oficial dels serveis mèdics i hospitalaris per les dues properes temporades

El Gimnàstic de Tarragona arriba a un nou acord de col·laboració per a que Viamed Monegal sigui el proveïdor oficial dels serveis mèdics i hospitalaris de l’entitat per les dues pròximes temporades esportives.

Amb aquesta nova col·laboració, Viamed Monegal s’uneix al Club Empresa del Gimnàstic de Tarragona per sumar esforços i desenvolupar conjuntament accions socials i solidàries.

Els encarregats de tancar el nou acord han estat el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; la directora gerent del centre Viamed Monegal, Dra. Cecilia Gras; i el cap del serveis mèdics grana, Dr. Carlos Hernández.

Sobre Viamed Monegal

L’hospital Viamed Monegal és un hospital privat que ofereix serveis d’assistència sanitària centrant els esforços en brindar als pacients una atenció de màxima qualitat, tant en el pla mèdic com personal. Cada pacient és únic i per tant, ha de rebre sempre una atenció personalitzada i diferenciada.

Compta amb especialistes amb gran experiència en diverses especialitats com traumatologia, rehabilitació, cardiologia, ginecologia i la resta d’especialitats medico-quirúrgiques.

L’hospital Viamed Monegal està situat al carrer López Peláez, 15-17, de Tarragona; a més del Centre Mèdic Viamed Tarragona situat al carrer Pere Martell núm. 42 de Tarragona.

A finals de 2024, s’inaugurarà l’hospital Viamed Tarragona, millorant així les instal·lacions avui existents i situant-se molt a prop de la nova ciutat esportiva del Gimnàstic de Tarragona.

gimnastic-ucrania