gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord de patrocini entre el Nàstic i Hyundai Augusta Car

El logotip de la marca automobilística lluirà a la mànega esquerra de la samarreta oficial del masculí, femení i Planter Grana

El Gimnàstic de Tarragona i Hyundai Augusta Car signen un nou acord de patrocini per les dues pròximes temporades esportives. El logotip de l’empresa automobilística estarà present a la mànega esquerre dels equips grana; des dels primers equips masculí i femení, així com tot el futbol base.

Amb aquesta nova col·laboració, Hyundai Augusta Car es suma al Club Empresa del Gimnàstic de Tarragona per sumar esforços esportius i desenvolupar accions socials les properes campanyes. L’arrelament amb el territori de Hyundai Augusta Car és manifest i permanent, ja que és concessionari oficial de Hyundai a Tarragona, Reus, Cambrils, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

Els encarregats de tancar el nou acord han estat el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el gerent del concessionari, Vicenç Jiménez. Tots dos ho van certificar ahir, en l’acte de presentació de les indumentàries oficials de joc a Casa Joan Miret i amb la presència dels futbolistes Pol Domingo, Marc Montalvo, Marc Álvarez i Boaz Hallebeek.

Sobre Hyundai Augusta Car

Hyundai Augusta Car ofereix el servei de venda de vehicles nous i seminous, a més d’un servei acurat en la postvenda i el manteniment del seu vehicle particular. Aquest tracte amb el client s’estén a les empreses, oferint grans possibilitats en els plans de leasing i renting.

gimnastic-ucrania