gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord entre el Nàstic i Degustaclick.com

El patrimoni gastronòmic, enològic i cultural també al Club Empresa grana

El Gimnàstic de Tarragona i Degustaclick.com, empresa que ajuda i distribueix vins, productes alimentaris i gastronòmics del territori, col·laboraran fins al 2023.

L’empresa tarragonina es suma al projecte grana aportant tota l’experiència del sector vinícola de les comarques catalanes, concretament, de les vuit Denominacions d’Origen que distribueix i apropa al client per gaudir d’un dels tresors gastronòmics més importants de tot el territori català, el vi.

Els representants de Degustaclick.com, Cristina Triana, Carme Rubio, Joana Sebastià i Javier Allué; i el president grana, Josep Maria Andreu, han estat els encarregats de signar l’acord a les oficines del Gimnàstic de Tarragona. Els representants de l’empresa gastro-vinícola han destacat la importància de donar-se a conèixer mitjançant el Nàstic ja que “és una entitat històrica i referent del territori, també amb un DO poliesportiva pròpia i reconeguda des del 1886”. Per la seva part, Andreu ha manifestat que “Degustaclick.com és un clar exemple d’empresa del territori que des de l’entitat volem impulsar, donant les màximes facilitats per créixer, i generar accions conjuntes”.

Degustaclick.com és una empresa innovadora en el sector i formada per un grup humà especialitzat en enologia, màrqueting, promoció, logística i l’organització d’esdeveniments corporatius. L’empresa tarragonina posa en valor els petits productors i cellers de les comarques del territori i les vuit Denominacions d’Origen, fent arribar el producte final directament al consumidor, sense costos afegits ni intermediaris.

En un màxim de 72 hores, el client rep a casa la seva comanda per gaudir del sabor i l’aroma dels productes de proximitat i màxima qualitat.

gimnastic-ucrania