gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord entre el Nàstic i English Tarragona

Nova col·laboració entre ambdues entitats per dues temporades

El Gimnàstic de Tarragona i English Tarragona, una de les acadèmies d’anglès referents del territori, aniran de la mà en aquesta nova temporada 2020-2021 i també la següent.

La relació ja va començar a donar els seus fruits mesos enrere, ja que English Tarragona va facilitar dues sessions d’entrenament en anglès durant el període de confinament, les quals van permetre a moltes famílies fer exercici i practicar l’anglès amb els seus fills per mantenir-se actius a casa.

English Tarragona ha mostrat la seva voluntat de col·laborar amb el Gimnàstic de Tarragona des de fa mesos, com per exemple en el Nasticamp de Setmana Santa 2020 que finalment es va suspendre per la pandèmia. Per fi, avui, a les oficines del Nou Estadi, han posat la rubrica Gareth Milne i Andrew Dobbin, directors d’English Tarragona; i Jose Maria Andreu, responsable de l’Àrea de Negoci de l’entitat grana.

Són centenars els joves i també adults que aprenen i perfeccionen el seu nivell d’anglès a les acadèmies situades a Tarragona, al carrer Pin i Soler número 10; i a La Pobla de Mafumet, al carrer Fortuny número 2. A més a més, de les múltiples modalitats impartides online, a col·lectius d’empreses i trobades en grups reduïts a diferents indrets del territori per compartir l’idioma i establir situacions de conversa reals per millorar tots els coneixements.

Ja et pots informar aquí de les últimes novetats d’English Tarragona.

gimnastic-ucrania