gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord entre Mans Unides i Nàstic

Signat el conveni de col·laboració per impulsar noves accions

El Gimnàstic de Tarragona i Mans Unides s’uneixen per generar noves accions solidàries al territori tarragoní.

El president grana, el Sr. Josep Maria Andreu, i la delegada de Mans Unides a Tarragona, la Sra. Esther Freijanes, han estat els encarregats de signar la nova col·laboració a les instal·lacions del Nou Estadi.

Amb aquesta nova acció està previst que les dues entitats treballin conjuntament compartint sinergies i impulsant accions de territori de caire solidari; totes elles amb l’objectiu de realitzar accions de sensibilització, augmentant la consciència i el compromís de les persones per aconseguir un món més just i més humà.

El nou conveni permet que el Gimnàstic de Tarragona continuï ampliant el teixit associatiu del territori amb les principals entitats sense ànim de lucre per tal de reforçar el compromís amb les causes socials i solidàries.

Actualment, la delegació tarragonina de l’ONG impulsa accions per coordinar, activar i finançar, donar a conèixer i denunciar l’existència de la fam i de la pobresa, les seves i causes i possibles solucions. Mans Unides pretén influir en els dos grans focus on resideixen les causes de la injustícia: els nostres comportaments individuals basats en valors i actituds contràries a la solidaritat i el comportament de les institucions que conformen les estructures injustes que generen pobresa i exclusió.

gimnastic-ucrania