gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord entre Nàstic i AG Planning

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i AG Planning Events signen un conveni de patrocini per les dues properes temporades, fins al 2019.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i AG Planning Events signen un conveni de patrocini per les dues properes temporades, fins al 2019.

L’entitat grana es mostra molt satisfeta per tancar aquest nou acord del Club Empresa amb el Grup Ag Planning, conegut per l’organització de grans esdeveniments. Amb aquest acord entre les dues parts, l’empresa tarragonina estarà present en diferents actes del Nàstic durant la temporada i també hi serà al Nou Estadi amb un lineal publicitari a la zona de Preferent.

El Grup Ag Planning s’ocupa de la gestió d’esdeveniments, espais singulars i servei de càtering. Actualment, les seves oficines es troben a la Casa Joan Miret, ubicada a Rambla Nova 36 on el Club ja ha realitzat dues rodes de premsa de presentació oficial dels fitxatges de la temporada 2017-2018. Cal destacar que les oficines del Club Gimnàstic de Tarragona també van ser-hi presents a la Casa Joan Miret, als anys 80, edifici emblemàtic de la ciutat i domicili social del grup Ag Planning.

L’encarregat de rubricar aquest nou acord va ser el President del Gimnàstic de Tarragona, SAD, el Sr. Josep Maria Andreu, i la directora general d’Ag Planning, la Sra. Ana Ibars.

 

gimnastic-ucrania