gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord entre Nàstic i Consell Esportiu del Tarragonès

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i el Consell Esportiu del Tarragonès han signat aquest matí un conveni de col·laboració

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i el Consell Esportiu del Tarragonès han signat aquest matí un conveni de col·laboració per oferir promocions i actuacions puntuals pel jovent de la comarca que participa en els Jocs Escolars.

Totes dues entitats treballaran de la mà per potenciar i donar la màxima difusió dels esportistes acreditats i dels centres escolars associats de Tarragona. Múltiples promocions i descomptes per adquirir productes de la Hummel Store Nàstic, facilitats per a ser simpatitzants grana… Entre d’altres suports publicitaris el dia de partit i accions amb la primera plantilla.

A la roda de premsa de presentació. el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha afirmat que “és una satisfacció col·laborar amb una entitat com el CET, que aglutina tot l’esport escolar de la comarca, i fer conjuntament un treball de promoció i difusió dels joves esportistes del territori”. Mentre que Estefania Serrano, vicepresidenta institucional del Consell Esportiu del Tarragonès, ha declarat que “és un acord molt important, ja que el Nàstic és un referent a molts nivells, però sobretot a l’àmbit provincial. Té una gran trajectòria en l’esport de base, l’esport federat i en l’esport professional.”

La roda de premsa ha finalitzat amb l’encaixada de mans per part del president grana i la vicepresidenta del CET, i posteriorment, s’ha signat el conveni entre les dues entitats.

gimnastic-ucrania