gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord entre Nàstic i Juan Muñiz

El migcampista Juan Muñiz Gallego (Gijón, 14 de març de 1992) i el Gimnàstic de Tarragona SAD arriben a un acord per a que el jove jugador asturià es converteixi en el tercer reforç grana en aquest mercat d’hivern. El futbolista, després de passar la pertinent revisió mèdica programada per dilluns, signarà un contracte pel que resta de temporada i dues més, fins a 30 de juny de 2018.

Juan Muñiz arriba a Tarragona després de rescindir la seva vinculació amb l’Sporting de Gijón i es suma al primer equip per a reforçar el centre del camp del Nàstic. El jugador, que pot ocupar diferents demarcacions de la zona de mitjos, destaca per ser un futbolista creatiu, ja que té una gran qualitat tècnica individual en passades en curt com en profunditat; mostra un bon posicionament en tasques defensives i presenta unes grans facultats en jugades a pilota aturada.

Després de créixer com a futbolista en les categories inferiors de l’Sporting de Gijón, a l’Escola de Mareo, i debutar amb 17 anys amb el primer equip a la Primera Divisió, el jove asturià presenta una important trajectòria a la categoria de plata.

Un cop realitzat el reconeixement mèdic i signat el contracte entre l'entitat grana i el jugador, s’oficialitzarà el fitxatge i es determinarà el dia de la presentació oficial.

gimnastic-ucrania