gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord esportiu entre el Racing CF Bonavista i el Nàstic

L’equip femení competirà al Municipal de Bonavista

El Gimnàstic de Tarragona i el Racing CF Bonavista tanquen un acord esportiu per les properes dues temporades. Ambdues entitats compartiran sinergies del futbol femení per créixer de la mà, tant a nivell base com amateur.

La formalització de l’acord s’ha realitzat sobre la gespa del Nou Estadi i ha comptat amb la participació institucional del president del Racing CF Bonavista, Sr. Jose Espejo; el vicepresident, Sr. Josep Acero; el president del Nàstic, Sr. Josep Maria Andreu; i la consellera del femení del Nàstic, Sra. Irene Mallol. A més del coordinador, Adrián Rosales.

Mentre no s’activi la futura ciutat esportiva del Gimnàstic de Tarragona, l’equip femení del Nàstic entrenarà i jugarà els seus partits com a local al Municipal de Bonavista, a més del camp annex a les instal·lacions del Nou Estadi. En aquestes dues seus, els nastiquers gaudiran de l’equip 2021-2022 i donaran suport a les jugadores en busca de l’ascens a Primera Divisió.

Actualment, el Racing CF Bonavista és el club referent del futbol base femení de la ciutat de Tarragona amb un total de quatre equips en formació. Amb aquest nou acord, tots ells compartiran la metodologia esportiva de l’entitat grana, com a transició natural entre la base i el primer equip femení del Nàstic.

D’aquesta manera, a l’espera de disposar de les instal·lacions de la ciutat esportiva per generar els equips del Planter Grana femení, l’acord per dues temporades permetrà que l’estructura del futbol base femení sigui la del Racing CF Bonavista.

Actualment, des de la coordinació de l’equip femení s’està finalitzant la confecció de la plantilla 2021-2022 que defensarà els interessos grana a la Segona Divisió.

gimnastic-ucrania