gimnastic-banner-the-beat-challenge

Actualitat Nàstic

De cara al proper partit de lliga de dissabte vinent que jugaran el Nàstic i el Numancia (18’30h), el Club obsequiarà a cada soci amb dues invitacions de Preferent Superior. Aquestes entrades s’hauran de recollir d’aquí al divendres a la tarda, a les oficines del club. Aquestes invitacions NO es donaran a taquilles el mateix dia del partit.
Aquesta promoció per dissabte serà vàlida mentre hi hagi localitats disponibles.
D’altra banda, els Xiquets de Tarragona faran una exhibició castellera, dissabte, amb motiu del partit contra el Numancia. Uns 45 minuts abans de començar el partit faran una actuació a l’exterior de l’estadi i, a la mitja part, també faran un castell a la gespa.
També us informem que s’ha fet una nova edició de 1000 samarretes més amb el lema de “Tots amb el Nàstic”. Recordeu que és una iniciativa conjunta que es fa amb Tarrragona Ràdio. En aquesta samarreta hi apareixen les signatures serigrafiades dels tres capitans. El seu preu és de 3€ i es pot adquirir, a partir de divendres, a la botiga del club, a les oficines o a l’estadi durant el partit de dissabte.

gimnastic-ucrania