gimnastic-banner-the-beat-challenge

Adrián Luna, presentat

Aquest matí la sala de premsa del Nou Estadi ha estat escenari de la presentació d'Adrián Luna com a nova incorporació grana d'aquesta temporada. L'acte ha comptat amb la presència del president de la SAD, sr. José María Fernández, del director esportiu del club, sr. Josep Maria Nogués i del propi jugador. Després de la roda de premsa els mitjans han pogut fotografiar el jugador vestit de grana.

José María Fernández ha agraït al jugador la seva predisposició per venir al Nàstic, i també ha tingut paraules d'agraïment per al RCD Espanyol, club del qual prové Luna. El president de la SAD li ha desitjat al jugador tota la sort del món en aquesta nova etapa com a jugador del Nàstic. Per la seva banda, Josep Maria Nogués ha destacat la qualitat del jugador " és un jugador que es mou en qualsevol posició a la segona línia, és un futbolista amb gol, que juga molt bé a pilota parada i que arriba a Tarragona amb molta il·lusió". Nogués ha destacat que Luna arriba a Tarragona a afegir-se a la nòmina de jugadors joves, amb talent, qualitat i projecció que hi ha actualment a l'equip. El director esportiu del Nàstic també ha agraït a l'Espanyol la seva col·laboració durant les negociacions. 

El jugador s'ha mostrat satisfet en aquesta nova etapa que, segons el jugador, l'ajudarà a créixer i li aportarà projecció. Luna ha expressat la seva satisfacció per jugar durant aquesta temporada al Nàstic.

gimnastic-ucrania