AE Prat 0-1 Nàstic

El Nàstic ha sumat avui els tres primers punts d'aquesta lliga i ho ha fet al Municipal del Sagnier contra el Prat. Els tarragonins han vençut amb un gol de Marcos Jimenez de la Espada, que ha acabat una gran jugada de Lago Junior.

Els de Santi Castillejo han estat els dominadors absoluts dels primers 45 minuts. Els grana han agafat des del principi el control de la pilota. Si en els primers compassos del partit el control no s'ha traduït en ocasions, amb el pas dels minuts els grana han anat creant perill sobre la porteria de Toni. Una combinació entre Marcos, Lago Junior i Perera ha estat a punt d'acabar al fons de la xarxa barcelonina en el minut 28. A partir d'aleshores, els tarragonins han vicut al camp del Prat, però el gol no ha arribat. En el darrer suspir de la primera meitat ha arribat l'única ocasió dels locals. Tomeu, però, ha desfet el perill amb molta seguretat. Al descans s'hi ha arribat amb el marcador inicial de 0-0.

Amb l'inici de la segona mitja part no ha canviat res. Només començar, i després del servei d'un córner, Perera ha estat ba punt d'obrir el marcador amb una rematada. La defensa local, però, ha tret la pilota de sota els pals. Després d'aquesta ocasió els locals han imposat el seu estil de joc i el partit ha passat a anar d'àrea a àrea. I en aquest tram ha estat el conjunt de Vacs qui s'hi ha trobat més còmode, portant fins i tot alguna jugada de perill sobre la porteria de Tomeu.

Ha estat aleshores quan Santi Castillejo ha decidit moure la banqueta. Primer ha donat entrada a Rocha, que ha substituït Molina i, després, ha fet entrar Querol al lloc de Perera.

Després dels canvis i, a falta de tres minuts pel 90, Marcos ha marcat el gol dels tarragonins. Una gran jugada de Lago Junior en banda dreta ha acabat amb la passada a Marcos, que el balear ha rematat d'esperó al fons de la xarxa de Toni.  Després del gol, l'entrenador del Nàstic ha fet el tercer i últim canvi, substituint Kike Tortosa per Lago Junior.

El proper partit dels grana serà el dimecres 4 contra l'Alcoyano a les 20:30h al Nou Estadi en partit de la Copa del Rei.