AE Prat 2-1 Nàstic

El Nàstic ha perdut l'eliminatòria copera després de caure al Prat amb una remuntada dels locals en els darrers minuts. Els tarragonins han anat a més a la segona meitatViale s'ha estrenat marcant en partit oficial amb la seva nova samarreta. Dos gols dels locals en els darrers compassos de joc, però, han deixat l'equip de Kiko Ramírez fora de la competició.

La primera part al Sagnier ha estat conservadora per les dues parts. Ni locals ni visitants s'han volcat a l'atac, sabedors que en una eliminatòria a partit únic qualsevol error et pot sentenciar. Amb la pilota lluny de les àrees i amb molt de joc directe, els equips han gaudit de poques oportunitats clares de gol. La millor pels tarragonins ha estat un xut d'Eugeni en el minut 17, mentre que pels pratencs han fet lluir Sergio en el 34, després d'una jugada personal de Fran Bea. S'ha marxat al descans amb el zero a zero inicial.

El guió de la segona part ha estat el mateix. Cap dels dos equips ha trobat el camí de la porteria visitant amb facilitat. Kiko Ramírez ha mogut la banqueta i amb el pas dels minuts ha donat entrada a David Haro i Jon Uriarte. En el 75', una bona acció combinativa ha acabat amb un bon xut de Joel Coch des de la frontal. I a la següent Eugeni s'ha inventat una jugada individual però el seu xut ha marxat fregant el pal de la porteria del Prat. Han estat els millors minuts dels grana i han culminat amb el gol. Una falta a la frontal l'ha aprofitat magistralment Lucas Viale per avançar els grana. L'alegria ha durat poc, ja que en el minut 84, i després d'un malentès a la defensa del Nàstic, Cante ha posat la igualada al marcador.

En el temps afegit, i a la sortida d'un córner, Matamala ha posat de cap el 2-1 definitiu.