gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ajuda i emporta’t entrades pel Nàstic-Córdoba, encara hi ets a temps!

Encara estàs a temps d’ajudar als afectats del poble de l’Aldea i endur-te una entrada de franc pel partit entre el Nàstic i el Córdoba d’aquest dissabte a les 18h. Porta algun tipus d’aliment (que no tingui una caducitat immediata) o un donatiu econòmic, i emporta’t una entrada pel partit contra el Córdoba. Les donacions i els aliments encara es poden portar aquesta tarda i demà fins a l’hora del matx. Aquesta tarda els pots fer arribar a les oficines (fins les 19h) i a la Botiga (fins les 20h). Demà al matí podràs fer les teves donacions a la Botiga (de 10h a 13h) i per la tarda abans del partit a la mateixa Botiga (des de dues hores abans de l’inici).
Si ets soci et pots endur una entrada de la teva graderia (sempre i quan en quedin disponibles) i si no ets socis et pots endur una entrada de Gol.
Un regal, una entrada
I en la mateixa línia recorda que segueix oberta la campanya per tal que tots els nens i nenes de la ciutat tinguin el seu regal aquest Nadal. Pots seguir portant les teves joguines (que estiguin en bon estat) en els mateixos terminis que el menjar i les donacions per l’Aldea, i rebràs una entrada pel partit contra el Córdoba de franc.
A què esperes? Ajuda i vine al Nàstic-Córdoba, no te’l pots perdre!

gimnastic-ucrania