gimnastic-banner-the-beat-challenge

Albert Virgili, presentat

Aquest migdia la sala de premsa del Nou Estadi ha estat l'escenari de la presentació oficial de Virgili com a nou jugador del primer equip del Nàstic. El jugador, acompanyat del president del Gimnàstic de Tarragona SAD, José María Fernández, i del director esportiu, Josep Maria Nogués, ha destacat que se sent amb molta maduresa i tranquilitat per afrontar aquest nou repte.

Jose María Fernández ha donat la benvinguda al ja jugador del primer equip i ha comentat que confia plenament en el seu èxit. Per la seva banda, Josep Maria Nogués s'ha mostrat molt satisfet de l'ascens al primer equip d'un jugador del filial com és Albert Virgili, "estic segur que hem pres la decisió encertada, esperem compartir molts èxits amb ell" ha comentat Nogués. El director esportiu del Nàstic també ha donat la benvinguda a Virgili i ha volgut destacar que "és una oportunitat perquè pugui demostrat la qualitat què té".

Albert Virgili ha comentat que se sent preparat per treballar al cent per cent, i aprofitar les oportunitats que li doni Oliva, "crec que és el millor moment perquè futbolísticament he arribat a una maduresa i físicament i psicològicament em veig preparat". ha comentat el jugador grana.

El davanter ha comentat que espera tornar la confiança que s'ha dipositat en ell treballant al camp. "Pujar al primer equip és un somni, és un orgull defensar la samarreta i l'escut de la ciutat", ha destacat Virgili.

Finalment, el jugador ha destacat que "aquest any al futbol base les coses estan funcionant diferent i esperem que els tres que hem pujat de la Pobla obrim les portes a la gent de sota, que cada cop veu més a prop estar al primer equip del Nàstic".

gimnastic-ucrania