Alcarràs 3-3 Nàstic (Futbol Sala)

Empat amarg per al conjunt de Joan Blanco, que va veure com no els seus jugadors no sortien amb els tres punts a la butxaca de la pista de l'Alcarràs, un equip que fins aquest cap de setmana comptava les jornades per derrotes.

Els locals van sortir al 200% i, sumat a uns primers minuts fluixos dels tarragonins, van fer possible un avantatge en el marcador de 2-0. La reacció dels grana no arribaria fins a la represa.

Amb l'arenga en el descans, els de BVlanco van sortir a aixecar el partit a la segona meitat i de seguida van enfilar l'agulla. La intensitat i l'actitut van ser claus en la remuntada i amb només uns minuts Fer retallava distàncies. Els locals només podien aturar el potencial grana amb faltes i interrupcions, fruit d'una d'elles David marcaria el gol de l'empat a dos. Quan semblava que les dinàmiques eren totalment oposades a les de la primera part, l'Alcarràs es va tornar a avançar, i Enric va tenir que posar la igualada minuts més tard. Malgrat disposar d'ocasions l'empat ja no es va desfer i els grana van sortir amb un punt més agre que dolç.