Alcoyano 0-0 Nàstic

Empat amarg del Nàstic al Collao en un partit dur on els grana han estat molt superiors ens els primers 45 minuts. Els de Javi Salamero no han trobat el camí del gol i això ha donat lloc al creixement dels locals en la represa. Malgrat tot, la defensa tarragonina ha aturat els atacs valencians i ha marxat a Tarragona amb un punt. Els de Javi Salamero han saltat a la gespa del Collao amb la intensitat al màxim i les idees clares en atac. Fruit d'això els primers minuts s'han convertit en un atac constant del conjunt tarragoní. Un xut de De Lerma ha estat la primera ocasió dels grana. Minuts més tard, Haro, que ho guanyava tot per velocitat ha tingut la seva. El partit avançava i el ritme no afluixava. El debutant Jesús Perar també ha disposat de les seves vions en el primer temps. Primer ha estat en una centrada a la qual el davanter extremeny no ha arribat amb comoditat i, la segona, un u contra u que Unai Alba ha resolt amb molta solvència. Els darrers minuts de la primera part han estat marcats pel joc dur. Abans del descans De Lerma ha caigut lesionat. El migcampista s'ha fet un esquinç del lligament lateral intern del seu genoll dret. Just abans del xiulet final Ruben ha salvat una bona rematada de cap just sobre la línia de gol amb una gran estirada. A la mitja part s'hi ha anat amb el marcador inicial de 0-0. A diferència de la primera meitat, la represa s'ha convertit amb un autèntic snar i venir constant. Tot i que els grana han disposat d'aproximacions en els primers minuts, els locals han anat guanyant terreny amb el pas del temps. Salamero primer ha donat entrada a Aleix Coch, que ha entrat per Quintana. Després també entraria Virgili, en aquest cas ocupant el lloc de David Haro. Ruben i la defensa anaven defensant-se de les embrenzides locals, que eren constants. La darrera oportunitat clara del partit ha estat un xut directe de falta d'Eugeni, que Unai Alba ha desviat a córner. Amb l'empat el Nàstic tabca la primera volta amb 22 punts i encetarà  la segona diumenge vinent a Paterna, contra el Valencia Mestalla.