Alcoyano 2-0 Nàstic

El Nàstic ha caigut derrotat aquesta tarda al Collao per 2-0, en un partit en el qual el marcador no ha reflectit la igualtat que hi hagut sobre el terreny de joc. Els grana han fallat un penal al descompte de la primera meitat, un fet que ha pesat molt sobre els de Santi Castillejo.

La primera part ha començat amb el Nàstic com a dominador de la pilota de les ocasions. Tot i que les arribades no han estat definitives, els grana jugaven més al camp del rival que al seu propi. Tot això, però, s'ha vist truncat amb el gol de l'Alcoyano. Bello ha rematat al segon pal una pilota penjada i els locals han capgirat el rumb d'aquest primer temps. Era el minut 19 i, a partir d'aquí, els locals han agafat les regnes. Tot i que durant un quart d'hora els homes de Santi Castillejo no han pogut oferir el joc de l'inici, en els darrers compassos de la primera meitat han tornat a posar setge sobre la porteria de Buba. Primer Rocha, després d'una gran assistència de Marcos, ha estat a punt de marcar l'empat. I ja en temps de descompte l'àrbitre ha assenyalat un penal a favor dels grana. La pena màxima, però, no ha acabat en gol, ja que el xut de Marcos ha marxat per sobre del travesser. Al descans s'hi ha arribat amb l'avantatge pels valencians.

A la represa els grana han seguit, com a mínim els primers minuts, pressionant la porteria rival. Les internades per banda de Lago Junior i Juanju no han trobat port i, amb el pas dels minuts, els locals han tornat a agafar protagonisme. Al minut 58 Castillejo ha fet el primer canvi, en el qual Perera ha substituït Jesús Rubio. I si amb només aquest canvi la tònica no ha canviat, el tècnic grana ha donat entrada també a David Sánchez, que ha entrat per Beñat.Només entrar, Perera ha tingut la primera ocasió, però el seu xut l'ha aturat Bouba. Tot i que el Nàstic guanyava presència en atac, les ocasions clares no han acabat d'arribar. A falta d'un quart d'hora pel final el Nàstic ha fet el darrer pas endavant, donant entrada a Giner en el lloc de Juanjo.

Tot i tenir tot el potencial ofensiu al camp, els minuts han anat passant i ja en el descompte l'Alcoyano ha fet el segon, obra de Rayco. D'aquesta manera els grana marxarien del Collao sense punts i amb ganes que arribi dimecres per poder tornar a afrontar un altre partit de lliga, en aquest cas al Nou Estadi i contra l'Olot.