Aldeana 3 – 2 Nàstic de Tarragona

Les grana perden en un partit polèmic

Les tarragonines van jugar aquest diumenge el partit ajornat davant l’Aldeana després que aquest se suspengués pel clima meteorològic. El conjunt dirigit per Adrián Rosales va apostar per un 5-3-2 tot i sense gaire resultat. Al minut 13′, Marta Alegre va fer el primer des dels 11 metres. En aquest moment, les tarragonines van tornar al seu esquema habitual, el 4-3-2-1 i es van anar trobant més còmodes. Al minut 45′, Celia Ortega va empatar el partit després d’una gran centrada d’Ane.

A la represa, les visitants van sortir millor. Tot i això, cinc minuts després, Alba Fischer va aprofitar una errada defensiva per fer el segon. Seguidament, Eva Diogene va fer el tercer donant aire a les locals. La intensitat del partit va anar pujant a poc a poc. Itziar Borrellas va escurçar distància amb un gran gol de falta directa imparable per la portera local. Al tram final del partit, el Nàstic va fer el tercer, però l’àrbitre va decidir anul·lar-lo per fora de joc.

Amb tot plegat, les tarragonines són quartes amb 15 punts, a nou del líder. Diumenge vinent a les 19:15 h les granes visitaran a l’Escola Base Vendrell amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria.

Alineacions

Aldeana: Laura Mendieta, Ainhoa Hernández, Cristina Fernández, Alba Fischer, Patricia Fontané, Andrea Simón, Anna Escribano, Marta Alegre, Júlia Lineros, Paula Marqués i Alicia Curto. Suplents: Silvia Maicas, Eva Diogene, Carla Ferrando, Julene Vaquer, Paula Adell, Sara Ber, Raquel Santamaria i Maria del Mar.

Nàstic de Tarragona: Isa Zhong, Katia Sánchez, Carla Albaladalejo, Itziar Borrellas, Amelia Sánchez, Cloe Garcia, Marlene Benito, Celia Ortega, Gisela Deleg, Ane i Paula León. Suplents: Natàlia Garrido, Andrea Lozano, Vero Folguerola, Sónia de Montserrat i Irene Arjona.