gimnastic-banner-the-beat-challenge

Álex Mula, presentat

Sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada

L’entitat grana ha presentat aquest migdia la segona incorporació del mercat d’hivern,  l’extrem Álex Mula.

Tal i com és habitual, el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda; i el director esportiu, Sergi Parés, ha posat en valor les qualitats i aspectes més destacats del talentós jugador de 27 anys.

Álex Mula ha manifestat que l’equip no està a la categoria que li pertany i que no va dubtar en venir a Tarragona un cop coneixedor de l’interès de l’entitat. El jugador ha valorat el partit d’ahir, que va presenciar des de la Tribuna del Temple, i ha destacat que “els companys estaven enfadats per l’empat i això m’agrada perquè ho volen guanyar tot i és una bona actitud”.

El jugador nascut a Premià de Mar considera que “puc ajudar molt en la part ofensiva, a donar assistències i fer gols, i també vinc per a treballar i el que em digui el míster.”

Abans de l’acte, el jugador ja ha entrenat per primer cop amb els nous companys i a primera hora del matí ha realitzat les proves d’esforç i analítiques pertinents a l’Hospital Viamed Monegal.

En finalitzar l’atenció als mitjans de comunicació s’ha posat la indumentària oficial de joc i ha trepitjat la gespa del Nou Estadi Costa Daurada per realitzar les fotografies protocol·làries i fer els primers tocs a la pilota com a nou jugador del Nàstic.

gimnastic-ucrania