gimnastic-banner-the-beat-challenge

Alex Tirlea, nova incorporació 2022-2023

El lateral dret signa un contracte per una temporada, més dues opcionals

El Gimnàstic de Tarragona arriba a un acord per a incorporar a Mircea Alexandru Tirlea (Alcalá de Henares, 28 de març del 2000) amb un contracte fins al 30 de juny de 2023, més dues temporades opcionals.

El lateral dret arriba a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb el Deportivo Alavés. A l’entitat vitoriana ha estat un dels protagonistes del Miniglorias en el passat curs, aconseguint l’ascens a 2a RFEF i debutant a LaLiga Santander amb el primer equip.

Prèviament, el jugador es va formar a les categories inferiors del Real Madrid CF, jugant des d’aleví a juvenil. El curs 2018-2019 va ser jugador del Juvenil A madridista abans d’incorporar-se a les files del Salamanca UDS i debutar a la categoria de bronze del futbol nacional. També cal destacar que compta amb el passaport romanès i als seus 22 anys ha estat internacional en totes les categories inferiors de la selecció de Romania.

Tirlea sumarà velocitat i projecció ofensiva al lateral dret de l’esquema tàctic de Raül Agné. La profunditat que aporta al carril dret va acompanyada per una bona capacitat associativa amb els companys i rigor tàctic en tasques defensives.

La quarta incorporació del mercat de fitxatges grana s’incorporarà a la dinàmica del primer equip en la sessió de demà, a partir de les 9 hores, a les instal·lacions grana.

gimnastic-ucrania