Alexandra Palos, campiona d'Espanya en Màster 40 (P. velocitat)

L’entrenadora i patinadora va aconseguir la primera posició de Marató en el campionat celebrat aquest passat cap de setmana a la ciutat d’Elx. La també grana Rosa Franquet va pujar al tercer esglaó del podi en el Marató de Màster 50.

El Nàstic no va faltar en aquesta important cita del calendari on 10 patinadors i patinadores van ser els encarregats de representar al Club en el Campionat d’Espanya de Marató 2015 en categoria Absoluta i categories Màster. La Marató va transcórrer pel centre d'Elx i també per carreteres dels voltants amb moltes pujades i baixades i un terra complicat, això la va convertir en una cursa bastant dura per a tots els participants.

Cal remarcar que el nombre de participants grana es va incrementant anualment en aquesta important cita estatal degut a la progressió en el treball i els bons resultats que aconsegueixen els ‘rollers’ cada temporada.

A banda del campionat i la tercera posició obtinguda, cal destacar la bona classificació aconseguida en aquesta convocatòria per la majoria de patinadors desplaçats des de Tarragona ja que paral·lelament també s'hi va celebrar el I Trofeu Marató Roller d'Elx, una mitja marató i curses de 3 km per infants.

En la mitja marató, Enric Ros es va proclamar campió de la categoria Joves Promeses; mentre que en la Marató cal destacar la participació d'Omar Forcadell amb una quarta posició i un molt bon temps de 1:21h . En la Marató també hi van participar Yolanda Ortiz, que ho va fer per primer cop, Gonzalo Javier Di Paolo,  Margarita Jiménez i Olga Fusté; en la Mitja, Maria Garcia Muro; i en les curses de 3km, Adriana D'Andrade.