gimnastic-banner-the-beat-challenge

Alexandra Palos es proclama campiona de Catalunya en Màster40

L’entitat grana va participar amb 15 patinadors i patinadores en aquesta important cita catalana en circuit disputada el diumenge a Terrassa, aconseguint sis podis en diferents categories i una doble medalla d’or d’Alexandra Palos en Màster40, als 5000 metres línia i als 10000 puntuació.

L’entitat grana va participar amb 15 patinadors i patinadores en aquesta important cita catalana en circuit disputada el diumenge a Terrassa, aconseguint sis podis en diferents categories i una doble medalla d’or d’Alexandra Palos en Màster40, als 5000 metres línia i als 10000 puntuació.

En categoria aleví, cal destacar els dos podis d’Oriol Foix, amb dos bronzes en els 500 i 1500 metres en línia; en benjamí, Ivan Almagro va aconseguir el bronze en els 850 línia, i en la mateixa prova, Ona Rodríguez pujava al tercer lloc del podi en prebenjamí.

El calendari roller català marcava dues grans cites per disputar en aquest cap de setmana passat. La primera, el Campionat de Catalunya de pista, a Lliçà, es va suspendre per les fortes pluges de dissabte, mentre que el diumenge es va disputar el campionat català de circuit al parc ciclista de Terrassa.

Aquest cap de setmana, el dies 7 i 8 de maig, es disputarà el Campionat d’Espanya de patinatge de velocitat a València. La Judit Peñas (juvenil), Leyre Urbasos (infanti) i Oriol Foix (Aleví) seran els patinadors nastiquers que competiran en aquesta important cita.

gimnastic-ucrania