gimnastic-banner-the-beat-challenge

P. Velocitat | Alexandra Palos, tercera d’Espanya

La patinadora grana, la única representant del Club Gimnàstic en el Campionat d’Espanya de circuit en categories júnior, sènior i màster, va pujar el tercer esglaó del podi.

La patinadora grana, la única representant del Club Gimnàstic en el Campionat d’Espanya de circuit en categories júnior, sènior i màster, va pujar el tercer esglaó del podi.

En la cita disputada el passat cap de setmana a Pamplona es van poder veure per segon any consecutiu els millors rollers del país. l’Alexandra va assolir la tercera posició a la prova de 5000m línia i la 4a posició als 10.000 puntuació. La propera cita oficial, i última de la temporada, tindrà un altre representant grana. En aquest cas, Omar Forcadell participarà en categoria júnior als campionats estatals de pista a Gijón.

2ns Campionats de Catalunya de Freestyle al Pavelló del Nàstic
L’anterior cita del patinatge de velocitat, l’últim cap de setmana del mes de maig, es va celebrar a les instal•lacions del Nàstic, on per segon any consecutiu, s’ha celebrat aquesta cita novell en el món del patinatge de velocitat.

Un total de 4 clubs de Catalunya i altres rollers independents van participar en una jornada que va durar de les 9 a les 16 hores.
Per part del Nàstic, Judit Peñas i Lydia Latre van assolir l’or en modalitat Jam, en la primera participació de les noies en uns campionats de freetyle. Mentre que Alex Toro també assolia l’or en categoria júnior, en Speed i en Battle. Novament, Judit Peñas, i el seu entrenador Alvaro Morcillo, es classificaven segons en SpeedSlalom.

 Els Clubs participants van ser el Gavà Freestyle, Rodats, Qgat Freestyle i el Nàstic de Tarragona, que per primer cop presentava alumnes en aquest campionat. Les modalitats disputades van ser SpeedSalom, Battle, Clàssic, salts, derrapatges i Jam.

gimnastic-ucrania