gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aliança estratègica entre el Gimnàstic de Tarragona i la Costa Daurada Cup

El Nou Estadi Costa Daurada, seu de les finals 2024

El Gimnàstic de Tarragona i Costa Daurada Cup aniran de la mà en les properes edicions del reconegut torneig internacional de futbol, una col·laboració que promet enriquir i potenciar un dels esdeveniments futbolístics més destacats en l’àmbit internacional que se celebra a la província de Tarragona des de 2008. Aquesta aliança subratlla el compromís del Nàstic amb el foment de l’esport i el desenvolupament, unint-se al torneig reconegut per la seva àmplia participació internacional i el seu compromís amb la igualtat de gènere, oferint la mateixa importància i oportunitats a equips masculins i femenins.

El torneig es porta a terme en instal·lacions de primera categoria com el Futbol Salou S.C, Riudoms, Vila-seca, Mont-Roig, entre d’altres, garantint així una experiència d’alt nivell per a tots els participants. A més, l’entitat grana posa a disposició el Nou Estadi Costa Daurada i la Ciutat Esportiva Gimnàstic de Tarragona per acollir els emocionants partits de finals i classificació, demostrant-ne el suport i la contribució a l’excel·lència esportiva.

Durant les properes edicions de Setmana Santa i Estiu, la Costa Daurada Cup comptarà amb la participació de més de 25 països i més de 350 equips, sumant en total més de 6.000 jugadores i jugadors que competiran en aquest escenari internacional. Entre els clubs confirmats hi ha noms de prestigi com Paris Saint-Germain, Bayern Múnich, Sporting Portugal, RCD Espanyol, Girona CF, Red Bull Salzburg, Rosenborg, BK Häcken, Malaga CF i Madrid CFF, assegurant un torneig d’alta competència i diversitat.

Aquest esdeveniment no només és un punt de trobada per a joves talents del futbol, sinó també una oportunitat per generar trobades culturals, esportives i socials, atraient milers d’acompanyants i espectadors que se submergiran en la passió i l’entusiasme que només el futbol pot oferir.

El Nàstic i la Costa Daurada Cup conviden clubs, jugadors, aficionats i mitjans de comunicació a ser part d’aquest espectacular esdeveniment, que sens dubte deixarà una empremta inesborrable al panorama futbolístic internacional. Amb aquesta aliança, reafirmem el nostre compromís amb l’esport, la joventut i la igualtat, tot esperant que aquesta col·laboració sigui l’inici de moltes edicions exitoses i memorables.

gimnastic-ucrania