Amistós: Nàstic 0 – 2 CE Sabadell

Nou partit amistós de la pretemporada del Nàstic, en aquesta ocasió, el Nou Estadi ha estat l’escenari de l’enfrontament davant el CE Sabadell, equip de la Segona Divisió A. El conjunt de Vicente Moreno ha rebut dos gols consecutius en els primers minuts de joc que han estat definitius en el marcador final de l’encontre. El conjunt grana, després del partit d’avui, té un balanç de dues victòries, un empat i una derrota en aquesta pretemporada.

El Nàstic ha sortit amb Tomeu, Calavera, Molina, Manolo Martínez, Mossa, Rocha, Luismi, Lago Jr, Giner, Rayco i Marcos. El conjunt del CE Sabadell ha alineat a Nauzet, Agus, Carlos Hernández, Collantes, Longás, Ernest, Eguaras, Sotan, Riau, Aridai i Crespí.

Els primers minuts de joc no han tingut un clar dominador de la pilota. El conjunt grana ha buscat el perill per les dues bandes, amb les internades de Calavera i Mossa, però les seves centrades no han trobat un destinatari que pogués impactar la pilota. Tomeu ha refusat una rematada del CE Sabadell al minut 9 de partit, mentre, quatre minuts després, el mateix porter mallorquí no ha pogut fer res per aturar el xut d’Aridai. El davanter del Sabadell, després de regatejar a dos defenses granes, ha fet el primer gol de la nit. El conjunt visitant ha ampliat les diferències en el marcador (0-2) al minut 14. Ernest, des de dintre de l’àrea, ha creuat la pilota al pal llarg de la porteria grana.

El partit ha baixat la intensitat inicial després dels dos gols consecutius del CE Sabadell. El següent jugador del Nàstic en crear perill ha estat Marcos amb un xut des de la frontal que ha sortit desviat per sobre la porteria de Nauzet. Posteriorment, l’acció de perill ha vingut des de les botes de Rocha, el jugador extremeny ha marxat del defensor i el seu xut ha fregat el pal de la porteria del Sabadell. Minut 39, el conjunt visitant ha disposat d’una falta lateral, però la centrada l’ha atrapat sense problemes Tomeu. No ha estat l’única ocasió del conjunt de la Nova Creu Alta en el tram final de la primer part, Aridai, l’autor del primer gol, ha xutat al travesser i la pilota s’ha perdut a fora de porteria. Dos minuts després s’ha arribat a la conclusió de la primera meitat.

La segona part s’ha iniciat amb el canvi de Reina per Tomeu a la porteria grana. Giner ha estat el primer en apropar-se a la porteria visitant després de desbordar per banda esquerra, finalment, el seu xut l’ha refusat a corner la defensa del CE Sabadell. La segona meitat ha estat controlada des del principi pel Nàstic. El conjunt de Vicente Moreno ha fet circular la pilota còmodament en zona de mitjos, mentre ,el CE Sabadell es mantenia replegat defensivament prop de la seva àrea. Passat el minut 55, el més destacat de la segona meitat al Nou Estadi han estat els canvis que s’han produït. Primerament, al minut 56, Verdú, Xisco i Azkorra han substituït a Mossa, Manolo i Marcos. Vuit minuts després, Javi Martínez, Bicho i Cristóbal han entrat al terreny de joc per Lago, Luismi i Rayco. Al minut 74 era Giner el que abandonava el partit enlloc de Gabi. El joc patia continues interrupcions mitjançant els canvis d’ambdós equips i, a la vegada, la intensitat del partit es reduïa. A deu minuts per arribar al final del partit s’ha realitzat l’última substitució del Nàstic; Maxi accedia al camp per Xavi Molina. Al minut 82, Rocha ho provava però el seu xut sortia desviat de la porteria de Nauzet. Els xuts llunyans i sense gairebé perill han estat les accions ofensives més destacades de la segona meitat, i és així com Verdú, després d’una falta llunyana, ha provat sort amb un llançament que ha fregat el travesser de la porteria visitant. Amb el resultat de 0-2 favorable al CE Sabadell s’ha arribat a la fi del partit.

El Nàstic no ha pogut superar el primer enfrontament de la campanya 2014-15 al Nou Estadi, aquest diumenge, a les 19.00h, tindrà una segona oportunitat davant el Luzenac AP de la Ligue2 francesa.