gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aníbal Zurdo, presentat

El davanter Aníbal Zurdo ha estat presentat avui dilluns, al matí, com a nou jugador del Gimnàstic de Tarragona, SAD. La presentació s'ha dut a terme a les instal·lacions del Nou Estadi i ha comptat amb la presència del president, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Emilio Viqueira.

El president ha estat l'encarregat de donar la benvinguda a l’última incorporació grana del mercat d’hivern, recordant que l’hispà-mexicà sempre ha estat la primera opció pel Nàstic per tal de reforçar la línia ofensiva de l’equip. A més a més, ha destacat ‘l’experiència destacada i contrastada’ d’Aníbal, assegurant que farà una gran aportació a la davantera tarragonina.

Per la seva part, el futbolista ha declarat que el Nàstic va mostrar molt d’interès en contractar els seus serveis i que si venia a la Liga Adelante seria per vestir la samarreta grana. El jugador, després del seu pas per Veracruz, assegura que estarà molt agust a Tarragona i espera sumar molts de gols per aportar el major nombre de punts a la classificació nastiquera.

gimnastic-ucrania