gimnastic-banner-the-beat-challenge

Antonio BL, jugador del Nàstic eSports, al Mundial 2021

El capità grana d’XBOX està convocat amb la Selecció Espanyola

La bona campanya esportiva que s’està realitzant des de les respectives plataformes del Nàstic eSports permetrà tenir representació grana en la convocatòria del combinat nacional de la Virtual League for Gamers (VLG) que disputarà la Copa Mundial 2021.

Es tracta d’Antonio Buendia (Antonio BL), jugador i capità de l’equip del Nàstic a la plataforma d’XBOX; conjunt que actualment va líder de la Segona Divisió i es troba a només tres punts de situar-se a la màxima categoria d’VFO.

Antonio BL té 17 anys i és d’Albacete. En aquest curs 2020-2021 al Nàstic s’ha convertit en un futbolistai capità més madur i experimentat, aconseguint arribar a la final de Copa. A més a més de classificar-se per jugar a Europa i jugant unes semifinals històriques a l’Europa League. En aquest tram final de la competició, l’equip ha tornat a classificar-se per jugar a Europa i es troba a tres punts de proclamar-se campió de la Segona VFO.

Antonio Buendia buscarà fer història en la comunitat gamer intentant sumar la primera estrella de la historia d’XBOX. La competició s’iniciarà el diumenge 13 de juny i el combinat nacional comparteix el grup 3 del Mundial amb les seleccions d’ Itàlia, França i Romania.

gimnastic-ucrania