gimnastic-banner-the-beat-challenge

Any nou, vida nova per al Juvenil A

Després de l’empat a un gol al partit de la primera volta en terres balears. el CD San Francisco i el Nàstic es tornaran a trobar aquest dissabte dia 7 a les 16 hores a les instal·lacions de la Budallera. Només un punt separa als dos conjunts en la taula classificatòria

Després de l’empat a un gol al partit de la primera volta en terres balears. el CD San Francisco i el Nàstic es tornaran a trobar aquest dissabte dia 7 a les 16 hores a les instal·lacions de la Budallera. Només un punt separa als dos conjunts en la taula classificatòria.

Segons el tècnic vallenc, l’equip rival “és un conjunt perillós i equilibrat en el seu estil de joc. Els balears són un equip jove, que es nudreix de jugadors joves del Real Mallorca, i que han fet molt bé les coses en aquesta primera volta”.

Manel Cazorla, tècnic del Juvenil A del Nàstic subscriu que, després de la parada del Nadal l’equip ha fet un bons entrenaments i que espera que el partit serà força atractiu. El conjunt grana vol convertir les bones sensacions als entrenaments en efectivitat als partits i en bons resultats.

gimnastic-ucrania