gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aprofita el Black Friday del Nàstic i fes-te soci al 50% de descompte

La promoció del Black Friday del Nàstic arriba a la seva finalització demà, divendres, amb un dels productes més esperats d’aquesta campanya, el carnet de soci d’aquesta temporada a meitat de preu, respecte el preu de l’inici del curs esportiu.

La promoció del Black Friday del Nàstic arriba a la seva finalització demà, divendres, amb un dels productes més esperats d’aquesta campanya, el carnet de soci d’aquesta temporada a meitat de preu respecte el de l’inici del curs esportiu.

Només demà, divendres, coincidint amb el Nàstic – Cádiz CF de la jornada 16, que es jugarà a les 20 hores al Nou Estadi, tots els aficionats grana que encara no siguin socis podran formalitzar el seu abonament pel que resta de temporada gaudint d’un 50% de descompte en les zones de Preferent, Gol Nord, Gol Sud i Grada Jove. Aquesta promoció estarà limitada als primers 50 aficionats que passin per les nostres oficines durant la jornada de demà, abans de les 19 hores. L’horari de les oficines és de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

D’altra banda, recordem que els socis del Nàstic poden adquirir entrades per la seva zona per tan sols 5 euros (Preferent i Gols). A més a més, el jovent podrà comprar entrades a 1 euro a la Grada Jove, sempre i quan es compleixin els requisits d’aquesta zona del camp.

Preus en els abonaments del Black Friday amb el 50% de descompte:

Preferent: 125€
Gol: 100€
Grada Jove: 30€

gimnastic-ucrania