gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aprofita la promoció i vine al Nàstic – SD Huesca

La compra de qualsevol article de la botiga que tingui un preu superior als 10€, significarà una entrada gratuïta a Preferent o Gol per al partit entre el Nàstic i la SD Huesca.

Després de guanyar a Lugo, el Nàstic buscarà una altra victòria aquest dissabte, per aquest motiu, ofereix una promoció per a que el màxim nombre de seguidors grana animin l’equip davant la SD Huesca, al Nou Estadi.

La compra de qualsevol article de la botiga que tingui un preu superior als 10€, significarà una entrada gratuïta a Preferent o Gol. En el cas que el valor de cadascun dels articles adquirits a la Nàstic Hummel Store no superi el valor mínim de 10€, caldrà efectuar una compra total superior als 10€ per tal que el client rebi una entrada de la zona de Gol o Preferent. Aquesta promoció és exclusiva per al partit entre el Nàstic i la SD Huesca, matx corresponent a la jornada 23 de LaLiga 1|2|3 que es disputarà el dissabte 28, a les 18 hores. Aquesta oferta està limitada a l’aforament de cadascuna de les zones del Nou Estadi incloses dins la promoció.

L’horari de la botiga grana és de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores i, per aquest partit, el dissabte obrirà les portes de 10 a 13.30 i de les 16 hores i fins a l’inici del mateix.

gimnastic-ucrania