gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aprofita les promocions i diumenge vine al Nou Estadi

El Nàstic afronta el segon partit consecutiu al Nou Estadi i ofereix dues promocions per a que els seguidors grana animin l’equip en el partit de diumenge davant el Córdoba CF.

El Nàstic afrontarà el segon partit consecutiu al Nou Estadi i ofereix dues promocions per a que els seguidors grana animin l’equip en el partit de diumenge davant el Córdoba CF.

Amb la primera promoció,  per 10€ els socis que ho desitgin podran adquirir entrades extres de la seva localitat per a convidar a amics i familiars a gaudir del Nàstic – Córdoba CF de diumenge 3 d’abril a les 12:00 hores. El Nàstic, situat en la 3a posició de la classificació, rebrà la visita del 6è classificat.

Cal recordar que aquesta és una promoció que es va iniciar en el partit davant el CD Numancia, tot i així, respecte el preu oficial de l’entrada a taquilla, ofereix un estalvi de 5€ a Preferent i 15€ a Tribuna. En cas d’exhaurir les entrades disponibles a Tribuna els socis d’aquesta zona podran retirar entrades de Preferent o Gol.

D’altra banda, tots els aficionats que facin una compra igual o superior a 15€ a la Nàstic Hummel Store tindran una entrada de regal pel partit de diumenge a les 12 hores. El client podrà escollir la zona de l’entrada, Gols o Preferent. L’horari de la botiga grana és de dimarts a divendres de 17 a 20.30 hores; el dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.00 hores. Mentre que el diumenge, la Nàstic Hummel Store obrirà les portes a les 10.00h, dues hores abans de l’inici del matx.

Aquesta setmana tots els socis interessats en aprofitar la promoció de les entrades a 10€ poden comprar les entrades a les oficines del Nàstic, de dimarts a divendres en horari de 9 a 13:30 i de 16 a 19 hores.

gimnastic-ucrania