gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aprofita les promocions i omplim de nou l’Estadi!

El Gimnàstic de Tarragona, SAD treu noves promocions per al proper enfrontament a casa davant el Real Oviedo, per tal d’omplir un altre cop el Nou Estadi.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD treu noves promocions per al proper enfrontament a casa davant el Real Oviedo, per tal d’omplir un altre cop el Nou Estadi.

En aquest enfrontament de la jornada 38 de LaLiga 1|2|3, davant el Real Oviedo, tots els socis abonats de la present temporada gaudiran novament del 2×1 en la compra d’entrades per als seus amics i/o familiars. Cada soci podrà adquirir entrades de la seva localitat, fins a un màxim de quatre entrades, gaudint d’aquesta promoció fins a esgotar l’aforament de cadascuna de les zones. Els preus de les entrades per aquest partit seran els habituals de la temporada: Gol 15€, Preferent 20€ i Tribuna 30€.

En aquest 2×1, un abonat de Tribuna, que presenciarà el matx des del seu seient habitual, podrà comprar una entrada de la seva zona per 30 euros i se’n endurà una altra entrada de regal. En el cas dels abonats de Gol i Preferent, en comprar una entrada per 15 o 20 euros respectivament, se’n enduran una altra de franc.

A més a més, els socis i també els aficionats no abonats, gaudiran d’una nova promoció a la Nàstic Hummel Store. Per la compra de qualsevol de les samarretes oficials de joc o kits infantils del present curs esportiu, al preu de 35€ la unitat, rebran una entrada de franc a la zona de Gol que escullin. Aquesta promoció també està limitada a l’aforament de les respectives zones de Gol Nord i Sud del Nou Estadi.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i dissabte 13 de maig, dia de partit, s’obrirà a partir de les 18.45 hores. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores, i també, el dia de partit, dues hores abans de l’inici del matx davant el conjunt asturià.

gimnastic-ucrania